Domáce medové pláty číslo 0-9 (v balení 3 kusy)

Neohodnotené
€6,95
Na objednávku do 3 pracovných dní Na objednávku do 3 pracovných dní Na objednávku do 3 pracovných dní Na objednávku do 3 pracovných dní Na objednávku do 3 pracovných dní Na objednávku do 3 pracovných dní Na objednávku do 3 pracovných dní Na objednávku do 3 pracovných dní Na objednávku do 3 pracovných dní Zvoľte variant
Aké číslo by ste chceli?
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Ak sú Vám 3 pláty málo a chcete vyššiu tortu, tu si môžete navoliť extra pláty:

Domáce medové pláty číslo na moderné číselné torty! Balenie obsahuje 3 kusy objednaného čísla.

S našimi medovými plátmi ich urobíte raz-dva. Medové pláty pripravujeme podľa tradičnej domácej receptúry, obsahujú kvalitnú múku, čerstvé vajcia aj med.

Sú pripravované podľa 50-ročného receptu z rodinného archívu.

Pláty sú ručne vaľkané a preto nie sú také mäkké, ako tie ktoré kúpite v obchode. (Tie sa pripravujú z liateho, nie z vaľkaného cesta - a to nie sú potom ako od babky). 

Po naplnení originálnou plnkou tieto pláty pekne zmäknú a sú skrátka úžasné.

 
Medové čísla majú rozmer približne:
výška 27- 28 cm
šírka od 17 do 18 cm (podľa toho aké je to číslo)
Inú šírku majú len tieto čísla: 1 - 12,5 cm a 4 - 19 cm.

Detailné informácie

Podrobný popis

Návod na prípravu medových rezov s plnkou, akú robili kedysi naše babičky. 

PL = polievková lyžica;  KL = kávová lyžička

PLNKA

  • 70g  maslo izbovej teploty
  • 70g  práškový cukor 

Vymiešajte spolu do peny.

  • 1 dl  mlieko
  • 1 PL hrubá (alebo polohrubá) múka
  • 1 KL vanilkový cukor

Uvarte na kašu. Kašu za občasného premiešania nechajte vychladnúť. 

Keď je studená, pridajte ju postupne do vymiešaného masla a ešte spolu dobre premiešajte. Rozdeľte ju na 3 rovnaké časti.

 

DOKONČENIE

rezy plníme nasledovne:

  1. medový plát tenko potrite dobrým džemom
  2. dajte prvú časť krému a rozotrite
  3. priložte druhým medovým plátom a opakujte bod 1 a 2 až kým nenaplníte všetky pláty.

Naplnené rezy mierne zaťažte, napr. knihami, ťažkou táckou, plechom na pečenie.... a nechajte ich odstáť pri izbovej teplote aspoň 4-5 hodín. Potom rezy polejte čokoládovou polevou, a odložte do chladu aspoň na 1 deň. Za tú dobu rezy nasajú z krému vlhkosť a budú jemné a veľmi chutné.

Na plnenie plátov môžete použiť aj osvedčený čokoládovo-tvarohový krém s mascarpone: 

 

Plnku rozdeľte približne na 3 rovnaké časti a naplníme krémom po vnútornom a vonkajšom okraji. Do stredu dáme višňový gél.

Dodatočné parametre

Kategória: Medové pláty
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Zloženie: PŠENIČNÁ múka, cukor, rastlinný tuk, VAJCIA, med, kypriaci prášok, škorica, vanilkový cukor
Skladovanie: Skladovať pri izbovej teplote. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Krajina pôvodu: Slovensko VIERA-NIKA s.r.o
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz