Domáce medové pláty na tortu SRDCE L výrez 5 ks
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Návod na prípravu medovej plnky, akú robili kedysi naše babičky.
PL = polievková lyžica
KL = kávová lyžička
PLNKA
vymiešajte do peny
330g maslo izbovej teploty
330g práškový cukor
UVARTE KAŠU
4,5 dl mlieko
4,5 PL hrubá, alebo polohrubá mDDúka
4,5 KL vanilkový cukor
Kašu za občasného premiešania nechajte vychladnúť. Keď je studená, pridajte ju postupne do vymiešaného masla a ešte spolu dobre premiešajte. Rozdeľte ju na 4 rovnaké časti.
DOKONČENIE
rezy plníme nasledovne:
- medový plát tenko potrite dobrým džemom
- dajte prvú časť krému a rozotrite
- priložte druhým medovým plátom a opakujte bod 1 a 2 až kým nenaplníte všetky pláty.
Naplnené pláty mierne zaťažte, napr. knihou a nechajte ich odstáť pri izbovej teplote aspoň 4-5 hodín. Potom ich odložte do chladu aspoň na 1 deň. Môžu stáť aj dlhšie (2-3 dni). Za tú dobu pláty nasajú z krému vlhkosť a budú jemné a veľmi chutné. Stačí ich už len poliať čokoládovou polevou a po stuhnutí pokrájať a servírovať.
Dodatočné parametre
Kategória: | Medové pláty |
---|---|
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | PŠENIČNÁ MÚKA, cukor, tuk, VAJCIA, med, škorica, kypriaci prášok (hydrogénuhličitan sodný), vanilkový cukor |
Skladovanie: | Skladovať pri izbovej teplote. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. |
Krajina pôvodu: | Slovensko VIERA-NIKA s.r.o |